Niin se vaan meni vuosi 2009 ja uutta pukkaa.. Ja sen myötä tietenkin uudet tavoitteetkin, sillä pitäähän sitä aina olla jotain mihin tähtää!!

Pertun kanssa vuoden 2009 tavoite täyttyi12.12., jolloin plakkariin tuli TK1. Olin oikein tyytyväinen pojan työskentelyyn, vire pysyi hyvänä ja sain koiran valmisteltua oikeaan tunnetilaan ennen koetta. Nyt jätämme tokoilun eläkeikään ja alamme keskittyä pk-puolelle ja suunnitelmissa olisikin suorittaa bh-koe heti, kun se vain on mahdollista. Talvi panostetaan tottikseen ja puruihin ja kesällä tahkotaan sitten pellolla nenä mullassa  Kesää odotellessa...

Ei sillä, etteikö talvikin olisi ihana, onhan se. Varsinkin nyt, kun on lunta metsässäkin polveen asti  Perttu on päässyt myös opettelemaan pulkan vetoa. Ajattelin, että harjoittelu veisi enemmänkin aikaa ja hermoja, mutta toisin kävi. Poika odotteli rauhassa, kun asettelin valjaat päälle ja sit mentiin tasaisesti häntä kissamaisesti pystyssä heiluen  Sai taas olla ylpeä pojasta, mukava kun on palikat kohdallaan! Pitkäänhän ei vielä viitsi vedättää, mutta hetken matkaa ja Janikalla on kivaa! Pariskunnalla on muuten uusi leikki: Janika istuu pulkassa ja Perttu vetää hampailla narusta ympäri pihaa kunnes neiti lentää pulkasta   Ja molemmat nauttii!

Elo jatkuu täällä Hurukselantiellä samaan rataan kuin ennenkin, katsotaan mitä saamme aikaiseksi vuonna 2010!

Rinta rottingilla katse tulevaisuuteen!!