Allekirjoittaneen osalta kylläkin sohvan pohjalla.... Iski nääs Janikan vatsatauti sitten lauantaina minuun Itku Vieläkin välillä etoo, mut hengiss selvittiin! Jos jotain hyvää asiasta pitää löytää, niin kuin aina pitääkin, lähti painoa viikonlopun aikana 2kg!! Nauru  Jäljellä olisi vielä noin 12kg, mitä pitäis pudottaa.... Onneks on vielä puolitoista vuotta aikaa päästä tavoitteeseen.

Kiitos Tuijalle, joka viikonlopun leikki kotiäitiä ruokkien porukan, hoitaen Janikaa sekä pitämällä hoitolan ja tuvan pystyssä. Mitä tekisin ilman sinua!!!

Perjantaina olimme porukalla maneesilla ottamassa tottista ja puruja. Tottiksissa Akku ei ollut parhaimmillaan, hieman vaisu. Positiivista oli se, että Julle, joka ei ole pitkään aikaan koiraa nähnyt, sanoi tottiksen olevan paljon parempaa kuin viime syksynä, eli syksyn treenimuutoksella ja talven treeneillä on ollut positiivista vaikutusta!

Puruissa tyttö olikin oikein hyvä Akuksi!! Varsinkin ylimenovaiheet ja vartiointi oli parasta Akkua! KIITOS ANTTI!!!! En meinannut uskoa silmiäni! Antti teki tosi hyvän harjoituksen ja nyt tiedetään mihin täytyy ennen koetta panostaa ja treenata. Paoissa neidillä oli ongelmia, mut viimeinen oli taas neitiä itseään.

Teimme siis ykkösen liikkeet, jotta nähtiin, mitä tulee tehdä ennen koetta. Koira suoriutui kunnialla, ohjaaja taas ei....Nolostunut Mikä ihme siinä on, että koko ajan pitää hätäillä, vaikka mihinkään ei ole kiire!?!?!? Ja mikä pahinta, tajuan itsekin hätäileväni ja SILTI HÄTÄILEN!! TONTTU MIKÄ TONTTU!!!

Toiset enkelit saivat myös hyviä treenejä koko viikonlopun ajan ja otamme uudestaan keväämmällä tottakai!

Tautini takia jouduimme siirtämään myös Janikan synttärikemut viikolle ja olen siitä niin pahoillani ja vihainen itselleni Itku Onneksi Janika on niin reipas ja kultainen tyttö, että sanoi minulle, että ei se haittaa äiti Pusu 

Perjantaina olisi tarkoitus lähteä valitsemaan Perttu the palikka! Jänskättää Kieli ulkona Palataan asiaan sitten loppuviikosta...

Tässä vielä kuvasaastetta

Nyt täytyy lähteä töihin. Ilma on mitä parhain, aurinko paistaa ja pakkasta on kymmenkunta astetta.

-Jonna-