Tänään se alkoi (taas)! Nyt otamme Tuitun kanssa itseämme niskasta kiinni ja aloitamme uuden elämän! Terveellinen ruokavalio, pisteiden lasku, kuntokuuri ja valmiiksi suunniteltu treeniohjelma koirille. Näillä pääsee taas askeleen lähemmäksi tavoitteita... Nyt vaan tuo "terve" olkapää vihoittelee aika pahasti ja haittaa elämää... Jos se vaikka menis särkylääkkeillä ohi tai ainakin pysyis kipu kohtuullisena. Lääkäriin en ennen KWC:tä mene, ettei lääkärisetä kiellä treenausta! Tietenkin, jos tää tästä vielä pahenee samanlaiseksi, kun tuo toinen olka oli, niin sit on kyl pakko antaa periksi... Mut näillä mennään eteenpäin!

Se ois enää kahdeksan viikkoa kokeeseen.... Hui Yllättynyt Eilen otettiin purut Jasun kans ja hyvän harjoituksen Jasu tekikin! Koirakin toimi suht hyvin, iskut varsinkin oli loppuun asti hyvät. Ohjaaja vaan mokas ajoitusten kanssa muutaman kerran. Toinen tapahtui, kun irroituksen jälkeen vietti ylös ja hallintaa, koira oli hyvässä mielentilassa, niin aloin sit odottaa katsekontaktia ja seuruuttaminen venyi ja venyi ja vietti ehti laskea. Olis pitäny hetsata uudestaan ja ottaa hallintaan ja sit vaatia kontakti jollain pienillä avuilla (esim. hengitys, jännitteet) ja päästää ilmaisemaan hvästä vietistä. Mut aina ei voi voittaa... Positiivista on se, että itse tajusin tämän ja jo harjoituksen aikana!

Toinen moka tuli, kun pitkään liikkeeseen koira meinas varastaa ja moitin sanomalla öp öp ja sit laskinkin heti kohta kiinni, niin koira lähti vähän varoen. Seuraavat meni sit ok. Ketuttaa vaan, kun itse mokaa hyvät harjoitukset... Mut muuten harjoitus sujui ihan ok. 

Viikonlopun tottiksetkin meni oikein kivasti, Akku oli kyl hyvä, siis akuksi Silmänisku. Otin seuraamista, olemus pysyi hyvänä, muutaman liikkeestä istumisen (vähän hidasta), luoksetuloja (tosi vauhdikkaat) ja eteenmenoja (viimeksi otettu kokeessa). Vähän piti katsoa kaikkea, et tietää mitä lähtee veivaamaan. Ajattelin tämän viikon teemana pitää eteenmenon. Päivittäin Vaksylle ottamaan, aluksi lyhyeltä ja vähitellen matkaa pidentäen, eli palataaan vähän tääksepäin ja muistellaan mites se ny taas menikään.

Kertoilen sit tänne kuinka meillä sujuu (ainakin vakaa aikomukseni on päivitellä säännöllisesti).

-Jonna-