Niinhän siinä aina käy, kun kokeeseen ilmoittautuu, että jos koira pysyy terveenä niin sitten ohjaajan terveys pettää! Olkapää alkoi jo ola hyvällä mallilla, mut nyt taas vaivaa ja särkee... Ketuttaa... No, onneksi ei Akulle tarvitse periaatteessa opettaa mitään uutta ennen maaliskuuta, eli vielä ollaan pelissä mukana =o)

Niin se KWC vaan lähenee... Kokeeseen on ilmoittauduttu, majoitus on varattu ja työntekijäkin hommattu (kiitos Marika!). Eli ei muuta puutu, kuin koira ja ohjaaja kisakuntoon!

Perttukin pääsee ensimmäiselle reissulleen KWC:hen. Nythän poika on jo huimat 2,5 viikkoa vanha ja ensi viikolla pääsee palikoita katsomaan!! Kennel Pysäkin sivuille on ilmestynyt video ja muutamia kuvia pentusista. On ne vaan suloisia ja ne pienen pienet anturat! Voisin pusuttaa ne puhki!! =O) Jotensakin Jouni ja Tuija ei ollenkaan yhdy ilooni tulevasta pikku riiviöstä, mut onneksi Jansku on äidin puolta ja iloitsee pennusta (ei raukka tiedä vielä koko totuutta, mitä sieltä on tulossa). =O)

Pian tyttökin täyttää jo neljä vuotta... Kauheeta mihin tää aika oikein menee! Ens viikolla olis neuvola ja samalla annetaan rokote. Saas nähdä kuinka flikan käy.. Synttäreitä vietetäänkin sitten ensi kuun puolessa välissä. Lahjaksi tyttö toivoi kukkia =O) Niin ja jotain Hello Kitty juttuja.

Ens viikolla on myös Pimun hieronta. Ihan hyvin on nyt liikkunut, toivottavasti on nikamat pysyny paikoillaan. Myös Akku ja minä mennään hierottavaksi sitten lähempänä koetta.

Erinäköisiin seminaareihinkin on tullut ilmoittauduttua, nyt kun kerran on mahdollisuus päästä lähtemään. Helmikuussa olis Mölsän Susannan tottissemppa, maaliskuussa Korrin Juhan viettiseminaari ja huhtikuussa Koskensalon ja Luttisen seminaari. Niin ja kun täs ny innostui sinne koulutusohjaajakoulutukseenkin lähtemään, niin huhtikuussa olis koulutusviikonloppu senkin puitteissa. Toukokuussa jos pääsis polkaisemaan AD-kokeen ja kesäkuussa näytelmiin ja jalostustarkastus. Kesäkuussa myös Team Heuwinkel (esim. Pertun isä treenaa siel) tulloo Suomeen ja sinne ois mukava päästä. Heinäkuussa olis kesäleiri. Ja jossain vaiheessa pitäis kokeisiinkin päästä.

Tänään on kyl pakko mennä treenaamaan Akkua, otetaan vaan troppia sen verran et tukka taipuu joka ilmansuuntaan =O) Alkaa tuo aika käydä jo vähiin ja paniikki hiipiä kohti kroppaa. Kertoilen sit lisää, jos henkissä selvitään =O)

-Jonna-